Πατήστε εδώ

 

Η Εταιρεία Γ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  VISCOL HELLAS

Ειδικά Βιομηχανικά Λιπαντικά

Εχει την Αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα από το 1983  καθώς επίσης και την Αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Βουλγαρία και Βαλκάνια από το 2003.
(σ’όλα τα είδη της παραγωγής)

Η VISCOL ιδρύθηκε το 1955 και επικράτησε στην παγκόσμια αγορά λόγω της υψηλής και σταθερής ποιότητας των λιπαντικών της,στην τεχνολογία και την εφαρμοσμένη εξειδίκευση.

Η εταιρεία έχει γίνει το σημείο αναφοράς, σε διάφορα πεδία στην βιομηχανία, σ’ό,τι αφορά τις εξειδικευμένες εφαρμογές λιπαντικών, που κατασκευάζονται για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών. Τα λιπαντικά παράγονται αξιοποιώντας το know-how της εταιρείας σε συνάρτηση με την συνεχή επαφή με τους κατασκευαστές μηχανημάτων ,τους προμηθευτές και τους καταναλωτές.

Η Εταιρεία Γ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  VISCOL HELLAS  με την πολυετή της εμπειρία, τεχνογνωσία , και διαρκή ενημέρωση, είναι ικανή να προωθήσει λύσεις λίπανσης σ’ ένα ευρύ πεδίο στην βιομηχανία. Συνεργάζεται στενά και αποτελεσματικά με τις μεγαλύτερες Ελληνικές και ξένες βιομηχανίες προς εύρεση δυναμικών και αποτελεσματικών λύσεων στην λίπανση.  

Με τα ειδικά βιομηχανικά λιπαντικά, έχει ως βασικό στόχο τη δραστική μείωση της τριβής και την μείωση των αναλιπάνσεων, ώστε να είναι εφικτή η αύξηση ζωής των μεταλλικών σωμάτων με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής με μειωμένο κόστος.

Διαθέτει στην αγορά ευρεία ποικιλία προϊόντων που είναι ικανά να προσφέρουν λύσεις λίπανσης, στη βιομηχανία, σε συνδυασμό με την ποιότητα την αξιοπιστία και την ιδανική σχέση τιμής/απόδοσης προϊόντος.

Μεγάλη προσοχή δίνεται πάντα στην ποιότητα κατά την παραγωγή των προϊόντων της, η οποία είναι σύμφωνη με το ISO 9002-εγγύηση ποιότητας.

Το σέρβις (μετά την πώληση) δεν είναι κάτι προς παράβλεψη!  Η εταιρεία εγγυάται συνεχή, δραστική και αποτελεσματική τεχνική βοήθεια σε όλα της τα προϊόντα.

Η εταιρεία μπορεί να προμηθεύσει υψηλών προδιαγραφών λιπαντικά, σε διάφορες συσκευασίες  καθώς επίσης και να μελετήσει την κατά περίπτωση παραγωγή λιπαντικού για συγκεκριμένη ανάγκη του πελάτη.